Pasztet z dorsza z czosnkiem

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 19,80 zł 19.80
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Tradycyjne danie z rejonu Morza Śródziemnego. Emulsja z solonego dorsza, oliwy lub oleju i najczęściej ziemniaków. Spożywa się go zimą z chlebem lub ziemniakami. W języku francuskim nazywa się to  brandade de morue, a po hiszpańsku brandada de bacalao.

 

Surowy dorsz 28%, olej słonecznikowy, woda, mleko , ziemniaki, czosnek 1,4%, sól, zagęszczacz: karagen.

 

waga netto 250g

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl